Új-Zéland

Országismertető:

Új-Zéland szigetország a Csendes-óceán délnyugati részén. Két nagy része van, az Északi-sziget és a Déli-sziget, de ezek mellett még sok más kisebb szigetből áll. Az ország mintegy 1500 kilomléterre keletre található Ausztráliától, és mintegy 1000 kilométerre délre Fijitől és Tongától. Mivel mindentől nagyon távol fekszik, ez volt a világ egyik legkésőbb benépesedő szigetországa.

Adószabályok:

Új-Zéland biztonságáról és stabilitásáról ismert, amely sok lehetőséget kínál azok számára, akik érdeklődnek az offshore adózás iránt személyes, vagyonvédelmi és magánéleti szempontból.

Az Új-Zéland-i kormány számos intézkedést vezetett be a befektetések élénkítése céljából. Az Új-Zélandi offshore a világ egyik legjobb pénzügyi központja a bankszektor és a befektetések területén. Az Új-Zélandi offshore vállalkozások adómentesek, de csak abban az esetben, ha jövedelmük Új-Zélandon keletkezik.

Az Új-Zélandon bejegyzett offshore vállalkozások szabadon üzletelhetnek, nyithatnak bankszámlát vagy fektethetnek be a világ bármely más pontján.